Založ si blog

Shylockova tlupa už začala lúpežné nájazdy na dôchodcov!

Minister E. Tomáš s Braňom Ondrušom rušia rodičovské príspevky (vo výške 1,5% vymeriavacieho základu).

Kamuflujú lúpež peňazí pre dôchodcov, „nahradením 2% alokáciou“ z daní detí !!!

Vecne, ide o praktické zrušenie rodičovského príspevku.

Pokiaľ predpokladáme, že skoro každé dieťa má dvoch rodičov (ak nejde o detí „zo skúmavky“), potom rodič dostane polovicu t.j. 1 % odvedenej dane. V skutočnosti, 80% bežných dôchodcov (rodičov príjmovo najslabších detí) nedostane temer nič!

Z daňového základu sa totiž odpočítava odpočítavajú odvody a daňový bonus (v tomto roku je to 410 Euro/mesačne…). Pre zamestnanca s minimálnou mzdou vychádza Tomášov rodičovský príspevok 0,30 Eur mesačne za každé zamestnané dieťa!

Zamestnanec s príjmom 1200 Eur prispeje rodičom príspevkom vo výške viac až 72 centov/ mesačne….

Ako rodič štyroch detí som mesačne dostával 63,70 Eur, vďaka „projektu Schmognerová/Tomáš“ tzv. ľavicová vláda ma okreše na 2,40 Eur mesačne (nebude to stačiť asi ani na poštovné a poplatky v banke…)

Schmognerovej tím na Ministerstve práce odkryl svoj volebný podvod! Okráda vlastných voličov!….

Som zvedavý, čo na to povie premiér Róbert Fico.

Vyhadzujú milióny do vzduchu…

06.05.2024

V piatok 3.5.2024 o 11.00 hod. odovzdali signatári, z radov občianskej verejnosti, Generálnej prokuratúre SR podnet na preskúmanie, či sa organizátori a podporovatelia iniciatívy „Munícia pre Ukrajinu“ nedostávajú do rozporu s platnými zákonmi, najmä s Trestným zákonom. Okrem hodnotovej diskrepancie, keď M. Vašaryová, M. Hvorecký, Š. Hríb, M. Šimečka a ďalší [...]

Guľášová cesta

25.02.2024

Od Víťazného Februára 1948 do februárového úpadku 2024. Aj s odstupom vyše troch desaťročí od kontrarevolučného prevratu z roku 1989, je aktuálne pripomínať si historické víťazstvo pracujúceho ľudu vo Februári 1948. V porovnaní s prevratmi v roku 1918 a 1989 je povšimnutiahodné, že toto víťazstvo bolo dosiahnuté ústavne, predchádzalo mu víťazstvo KSČ v [...]

Štokholmský syndróm bratislavskej mládeže

28.12.2023

Štokholmský syndróm je fenomén, ktorý opisuje situáciu, v ktorej rukojemník začína vyjadrovať súcit a sympatiu voči páchateľovi. V niektorých situáciách dochádza až k bodu, kde rukojemník ochraňuje páchateľa. Pri sledovaní nadšenia mladej generácie pre amerických štipendistov, združených v Progresívnom Slovensku (a v Bratislave) vediem mnohé diskusie [...]

Obit Buell Pulitzers

Sekundy paľby na Reagana sa podobali na streľbu proti Ficovi. Atentáty na svetoznámych lídrov: kto prežil a koho zabili?

16.05.2024 20:35

Podobne ako na Roberta Fica aj na Ronalda Reagana si páchateľ počkal pred budovou. Aj vtedy ochranka nedokázala zabrániť atentátu.

juraj c. strelec

Policajné hliadky a šokovaní susedia. Čo hovoria o atentátnikovi na Fica ľudia, ktorí ho poznajú

16.05.2024 20:00

Podľa zistení Pravdy amatérsky básnik z Levíc, ktorý päťkrát vystrelil na premiéra, svojím konaním poriadne zaskočil nielen svojich známych, ale aj rodinných príslušníkov.

drogy, metamfetamín, Sinaloa

Španielska polícia zhabala 1,8 tony metamfetamínu mexického kartelu Sinaloa

16.05.2024 19:07

Ide o historicky najväčšie zachytenie metamfetamínu v Španielsku a druhé najväčšie v Európe.

Čaputová, Pellegrini, Fico, vyhlásenie, atentát

Atentát ako dôsledok polarizácie? Nájdeme cestu k upokojeniu a nie k zhoršeniu situácie?

16.05.2024 19:00

Najvyšší čas zatiahnuť ručnú brzdu. Atentát na premiéra Roberta Fica otriasol spoločnosťou a jej súdržnosťou. Bude to pre nás budíčkom? Upokojujme napätie slušným dialógom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 76
Celková čítanosť: 166411x
Priemerná čítanosť článkov: 2190x

Autor blogu

Kategórie