Založ si blog

Pučia puky…

Pučia jarné puky!

Aj sa jarie v hlavách slovenských „intelektuálov“.

Triezvejú…

Starecká miazga prúdi v skornatených cievach.

Neskoro!

Hlupáci a gauneri- kučerákovci, miklóšovci a hegerovci (a to je len náhodná vzorka) prežrali všetok majetok, úvery a granty.

Zo Slovákov, ktorí v roku 1989 „vlastnili“ ( v stálych cenách) viac, ako 400 000 eur na hlavu, urobili chudákov, dlžných „ročildom“ temer 70 000 Eur na hlavu!

Zdevastovali hospodárstvo (i poľnohospodárstvo), zdravotníctvo, školstvo i sociálnu a verejnú bezpečnosť!

O kultúre sa hovorí len v súvislosti s vulgárnym slovníkom politikov.

O suverenite, iba v diskusii, či Američania dovezú atómové zbrane na Slovensku s vedomým súhlasom (alebo bezvedomím) jeho občanov…

V súbehu s nástupom umelej inteligencie, eugenickými projektami Davosu (EÚ?) a iniciatívou „Bukurešťskej deviatky“ (trojmorie alebo Veľká Halič) Slovensko zaniká. Prežijú obsluhy čerpacích (nabíjacích) staníc, bufetov a upratovacie služby. Transformačné elity (miestni privatizéri a defraudanti) už sa vysťahovali do daňových rajov, španielskych víl a jadranských jácht. Do „vyčistenej“ Karpatskej kotliny sa nevrátia Maďari (resp. len tí, čo si ponechali správne vierovyznanie a získali izraelské občianstvo…)

Nostalgia iba prisypáva soľ do otvorených rán.

K Markomanom, Keltom pribúda ďalšia zaniknutá kultúra.

Tá, naša!

Guľášová cesta

25.02.2024

Od Víťazného Februára 1948 do februárového úpadku 2024. Aj s odstupom vyše troch desaťročí od kontrarevolučného prevratu z roku 1989, je aktuálne pripomínať si historické víťazstvo pracujúceho ľudu vo Februári 1948. V porovnaní s prevratmi v roku 1918 a 1989 je povšimnutiahodné, že toto víťazstvo bolo dosiahnuté ústavne, predchádzalo mu víťazstvo KSČ v [...]

Štokholmský syndróm bratislavskej mládeže

28.12.2023

Štokholmský syndróm je fenomén, ktorý opisuje situáciu, v ktorej rukojemník začína vyjadrovať súcit a sympatiu voči páchateľovi. V niektorých situáciách dochádza až k bodu, kde rukojemník ochraňuje páchateľa. Pri sledovaní nadšenia mladej generácie pre amerických štipendistov, združených v Progresívnom Slovensku (a v Bratislave) vediem mnohé diskusie [...]

Bez nádeje sa nedá!

12.12.2023

Naozaj sme v beznádejnej situácií? Pri zachovaní objektivity, každému analytikovi je jasné, že v súčasnom stave sveta /civilizácie sme v beznádejnej situácií. Na periférií úpadkovej Európy je toto tvrdenie ľahko overiť. Demografické vymieranie, nezmyselná existencia masovej populácie, stále hlúpejšia mládež. Komu sa to javí príliš politické, môžem [...]

Európsky parlament / Europarlament /

Opozícia dvakrát prehrala, pred eurovoľbami však Progresívci v prieskumoch dominujú. Zamieša kartami strašenie vojnou a kritika únie?

03.05.2024 06:05

Európske voľby môžu zmeniť politickú mapu v koalícii. Ide o Andreja Danka.

vojna na Ukrajine, energetika, DTEK

ONLINE: Ukrajinci vedia, čo potrebuje ich energetika - Patrioty

03.05.2024 06:00

Ukrajinskí energetici vedia, čo potrebuje ich sektor, ktorý je terčom ruských rakiet. Protiraketové systémy ako je Patriot.

Russia Ukraine War

Utekajú Ukrajinci pred brannou povinnosťou za hranice? Ficova vláda stojí pred otázkou ich návratu do vlasti

03.05.2024 06:00

Ukrajina potrebuje viac bojových posíl v uniformách a potrebuje ich čím skôr

Macocha, tragédia

Prečo skočila žena s dcérkami v náručí do priepasti Macocha? Dôvody letnej tragédie sú známe

03.05.2024 05:50

Bol to nesmierne smutný prípad, keď vlani vybrala mladá žena z kočíka dieťa, druhé držala za ruku a skočila do priepasti.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 75
Celková čítanosť: 163356x
Priemerná čítanosť článkov: 2178x

Autor blogu

Kategórie