Založ si blog

Smrť sa volá Lengvársky

 Mám hrôzu, že sa slovenská verejnosť neprieči rozhodnutiu doktora Lengvárskeho, ktorá zavádza losovanie o tom, koho nechajú v nemocnici prežiť… Po tridsiatich rokoch „transformácie“ sa na Slovensko vrátili nielen Jesenského demokrati (cestou k urne obracajú politické tričká, podľa toho, kto lepšie platí a sľubuje). Vrátili sa, a systematicky krajinu drancujú koloniálne (zahraničné) koncerny a najatí manažéri. Teraz sa (bez vojny) vrátila dokonca aj „vojnová medícina“. So selekciou, podľa kritérií ministerstva zdravotníctva.

S brutalitou režimu, krytého médiami. Dr. Mengeleho hrá v aktuálnej inscenácii generál Lengvársky a Goebbelsovi nohsledi opäť slúžia nemeckému (americkému, sionistickému) ducemu od RTVS po Denník N, od Markízy po Bilčíka.  

  Selekcia pacientov, cudne nazvaná ministerstom zdravotníctva „triáž“, je určite popretím ústavných práv „nevylosovaných“ pacientov. Likvidácia zdravotníckych kapacít v čase epidémie viróz je nesporným trestným činom. Dokonca „pokračujúcou“ trestnou činnosťou, viď diskusiu o návrhu o reforme zdravotnej starostlivosti.

V suterénoch nemocníc ležia stovky potrebných prístrojov, na ministerstve zdravotníctva, zdravotných poisťovniach a „univerzite“ sa povaľujú stovky (tisícky?) lekárov a sestier, nevyužité sú zavreté hotely. A mengele Lengvársky rieši nedostatok „kapacít“ novou lotériou, tentokrát lotériou o život. Za tridsať rokov zdevastovali Zajac a jeho nasledovníci bezplatné zdravotníctvo. Len v tomto roku odišlo z medicínskych profesií tisíce lekárov a sestier. Celý zločin proti ľudskosti kryje prezidentka. A média prepočítavajú „cenu“ života. Budujú povedomie, že nezaočkovaní nie sú ľudia.  Ich smrť propagujú ako primeraný trest za prejavy nedôvery garnitúre gaunerov a podvodníkov pri moci .

Počujete hlas slovenskej inteligencie?

„Partička“ sa ďalej dobre zabáva. Mediálni žoldnieri sa predstihujú v nehodnoverných správach, plných nehodnoverných údajov. Daňoví podvodníci kážu o morálke a vyzývajú k zodpovednosti. Antikorupčné OĽANO zavádza korupciu strachu o život… Asistujú Sulík a Krajniak s korupčnými príležitosťami „nekontrolovateľnej“ podpory „podnikateľom“….

Upotený minister vnútra, ktorého drží vo funkcii len podpora Lipšica, zatiaľ „organizuje“ politický hon na opozíciu a na kritikov režimu. Policajný štát, cenzúra a zastrašení sudcovia …

Počujete hlas božích sluhov?

Ticho na Slovensku nás vyraďuje spomedzi civilizovaných krajín.

Strácame oprávnenie účasti na humannej kultúrnej civilizácií.

Zanikáme.

Silou hlúpych politikov a médií.

Tichom intelektuálov a verejnosti….

Ako sa dajú vyhrať voľby

21.07.2024

Voľby 4.7. 2024 vyhrala Labour Party pod Starmerovým vedením. Ako? Po prvé, prepadom prestíže konzervatívcov (zo 14 miliónov v 2019, na 7 miliónov 2024). Po druhé, vzostupom Reform UK: súkromná spoločnosť s ručením obmedzeným Nigela Farangeho výrazne poskočila a získala o 644 tisíc hlasov viac, ako získala Strana brexitu v roku 2019. Reform UK plc. v týchto [...]

Máme problém!

12.07.2024

Celkom prirodzene sa cítime zaskočení politickým vývojom. Hoci história ponúka veľa paralelných príbehov, súčasné aranžmá, najmä v technologickej oblasti, činí situáciu kruciálnou. V zmäti ekonomických, ideologických, kultúrnych a politických záujmov, sme bezradní. Tento melting pot je sofistikovanou sociologickou stratégiou. Každý, bojuje [...]

Zvolili (a čo zvolí KSČM?)

10.06.2024

Pekný volebný výsledok vo voľbách do Európskeho parlamentu (7.-9.6.2024) je určite úspechom Kateřiny Konečnej. Dominovala nielen „červenými šatami“ ale aj svojou intelektuálnou výbavou v TV debatách (videl som, ako je „Katka cool“ 4.6.2024 na CNN Prima). Vymazala Okamuru aj ČSSD! Úspech sa nedá kritizovať, je však predovšetkým príležitosťou na inšpiráciu a [...]

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 81
Celková čítanosť: 175470x
Priemerná čítanosť článkov: 2166x

Autor blogu

Kategórie