Založ si blog

Smrť sa volá Lengvársky

 Mám hrôzu, že sa slovenská verejnosť neprieči rozhodnutiu doktora Lengvárskeho, ktorá zavádza losovanie o tom, koho nechajú v nemocnici prežiť… Po tridsiatich rokoch „transformácie“ sa na Slovensko vrátili nielen Jesenského demokrati (cestou k urne obracajú politické tričká, podľa toho, kto lepšie platí a sľubuje). Vrátili sa, a systematicky krajinu drancujú koloniálne (zahraničné) koncerny a najatí manažéri. Teraz sa (bez vojny) vrátila dokonca aj „vojnová medícina“. So selekciou, podľa kritérií ministerstva zdravotníctva.

S brutalitou režimu, krytého médiami. Dr. Mengeleho hrá v aktuálnej inscenácii generál Lengvársky a Goebbelsovi nohsledi opäť slúžia nemeckému (americkému, sionistickému) ducemu od RTVS po Denník N, od Markízy po Bilčíka.  

  Selekcia pacientov, cudne nazvaná ministerstom zdravotníctva „triáž“, je určite popretím ústavných práv „nevylosovaných“ pacientov. Likvidácia zdravotníckych kapacít v čase epidémie viróz je nesporným trestným činom. Dokonca „pokračujúcou“ trestnou činnosťou, viď diskusiu o návrhu o reforme zdravotnej starostlivosti.

V suterénoch nemocníc ležia stovky potrebných prístrojov, na ministerstve zdravotníctva, zdravotných poisťovniach a „univerzite“ sa povaľujú stovky (tisícky?) lekárov a sestier, nevyužité sú zavreté hotely. A mengele Lengvársky rieši nedostatok „kapacít“ novou lotériou, tentokrát lotériou o život. Za tridsať rokov zdevastovali Zajac a jeho nasledovníci bezplatné zdravotníctvo. Len v tomto roku odišlo z medicínskych profesií tisíce lekárov a sestier. Celý zločin proti ľudskosti kryje prezidentka. A média prepočítavajú „cenu“ života. Budujú povedomie, že nezaočkovaní nie sú ľudia.  Ich smrť propagujú ako primeraný trest za prejavy nedôvery garnitúre gaunerov a podvodníkov pri moci .

Počujete hlas slovenskej inteligencie?

„Partička“ sa ďalej dobre zabáva. Mediálni žoldnieri sa predstihujú v nehodnoverných správach, plných nehodnoverných údajov. Daňoví podvodníci kážu o morálke a vyzývajú k zodpovednosti. Antikorupčné OĽANO zavádza korupciu strachu o život… Asistujú Sulík a Krajniak s korupčnými príležitosťami „nekontrolovateľnej“ podpory „podnikateľom“….

Upotený minister vnútra, ktorého drží vo funkcii len podpora Lipšica, zatiaľ „organizuje“ politický hon na opozíciu a na kritikov režimu. Policajný štát, cenzúra a zastrašení sudcovia …

Počujete hlas božích sluhov?

Ticho na Slovensku nás vyraďuje spomedzi civilizovaných krajín.

Strácame oprávnenie účasti na humannej kultúrnej civilizácií.

Zanikáme.

Silou hlúpych politikov a médií.

Tichom intelektuálov a verejnosti….

Guľášová cesta

25.02.2024

Od Víťazného Februára 1948 do februárového úpadku 2024. Aj s odstupom vyše troch desaťročí od kontrarevolučného prevratu z roku 1989, je aktuálne pripomínať si historické víťazstvo pracujúceho ľudu vo Februári 1948. V porovnaní s prevratmi v roku 1918 a 1989 je povšimnutiahodné, že toto víťazstvo bolo dosiahnuté ústavne, predchádzalo mu víťazstvo KSČ v [...]

Štokholmský syndróm bratislavskej mládeže

28.12.2023

Štokholmský syndróm je fenomén, ktorý opisuje situáciu, v ktorej rukojemník začína vyjadrovať súcit a sympatiu voči páchateľovi. V niektorých situáciách dochádza až k bodu, kde rukojemník ochraňuje páchateľa. Pri sledovaní nadšenia mladej generácie pre amerických štipendistov, združených v Progresívnom Slovensku (a v Bratislave) vediem mnohé diskusie [...]

Bez nádeje sa nedá!

12.12.2023

Naozaj sme v beznádejnej situácií? Pri zachovaní objektivity, každému analytikovi je jasné, že v súčasnom stave sveta /civilizácie sme v beznádejnej situácií. Na periférií úpadkovej Európy je toto tvrdenie ľahko overiť. Demografické vymieranie, nezmyselná existencia masovej populácie, stále hlúpejšia mládež. Komu sa to javí príliš politické, môžem [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 75
Celková čítanosť: 162644x
Priemerná čítanosť článkov: 2169x

Autor blogu

Kategórie