Vydierači! Alebo iba žoldnieri na výplatných listinách farmakoncernov?

7. novembra 2021, redwing, Nezaradené

(Reakcia na článok https://nazory.pravda.sk/…/605844-kto-doplaca-na…/…)

Komercionalizácia ako v Osviedčime.

Aj tam vypočítali „cenu“ jedného žida…

Liberáli dnes spočítavajú „cenu“ chorého. Asi podľa podobných metodických postupov. Problém vakcinácie nie je v tom, či sú nezaočkovaní lepší odborníci, ako členovia „Covid- komisie“.

Problémom je, že im neveríme! Neveríme, že neupravujú a nedezinterpretujú štatistiky. Vynaliezavo sa snažia tajiť negatíva vakcinácie. Mne napríklad červík pochybností vŕta s otázkou, prečo nie je vakcinácia povinná, ak je v poriadku? „Dobrovoľnosť“ vakcinovaných zbavuje zrejme, farmakorporácie a štát zodpovednosti za komplikácie a úmrtia. (A o peniaze, predsa, ide až na prvom mieste?!?)

A to, že sa neliečia chorí, pretože zdravotníctvu chýbajú kapacity? Koľko z kapacity umorilo hlúpe očkovanie, či „prestavby“ (zbytočné) nemocníc? Nie je tajnosťou,že pri ventilácií ťažkých prípadov nechýbajú prístroje, ale personál. Susedné krajiny vysali kapacitu nášho zdravotníckeho personálu. A vláda našich tupcov prišla s riešením: nedostatok sestier a požiadavky lekárov na vyššie platy rieši likvidáciou nemocníc!

Pozrime si aj tvrdé dáta. 2,6 % úmrtí v roku 2021 spôsobil covid , ale viac ako 44% úmrtí majú na svedomí kardiovaskulárne choroby! Na druhom mieste, s 26% sú onkologické prípady. A porovnajte zdroje, pozornosť generála Lengvarského a civilného lapiducha Naďa covidu a chorým kardiakom…

Kľúčová nie je otázka ako donútiť nezaočkovaných k zaočkovaniu, ale ako debilov vyhnať od válova!