Slovakia – horor (Bantustan?, Banánová republika!)

11. decembra 2020, redwing, Nezaradené

Princíp známeho hororu Hostel (dej je situovaný na Slovensko) nie je odlišný od toho, čo organizujú miestne kolaborantské elity. Pripomeniem, že vo filme si bohatí Američania a západoeurópania chodili k nám ukájať svoje sexuálne a sadistické úchylky. Servis pri väznení a porcovaní ľudí „zabezpečovali“, rovnako ako v súčasnej politike, miestni kolaboranti….

Už keď nám naorganizovali „čudných“ prezidentov – úžerníka, kvalifikovaného dôsledným čistením záchodov, na jednej americkej benzínke a, aktuálne, Sorosovu „mažoretku“ Zuzanku- behal mi mráz po chrbte (uvedomiac si, až kam sme klesli „s demokraciou“…).

Politický kabaret, ktorý vystrája premiér, s čudným kŕdlom náboženských fanatikov a „bielych vrán“,  prekvapuje každý deň novým kúskom. Demolácia Ústavy, likvidácia sociálnych štandardov a debilizácia detí (v pokusoch ministra-kaderníka a jeho teamu bláznivých experimentátoriek) je však len pozadím pre výčiny vojnových štváčov, na ministerstve zahraničia a obrany.

Miestne média sa pri informovaní o návrhu rozpočtu na rok 2021, správali, naozaj, ako strážne psy „demokracie“. Nestrážili však záujmy verejnosti, ale „psy“ strážili záujmy NATO a kolaborantov pri moci…

Až v besede na ČT, som sa dozvedel, že sa Slovensku už „podarilo“ v rozpočte na rok 2021 „dosiahnuť“ nariadené 2% HDP na vojenské účely!

V RTVS a iných „spoľahlivých“ médiách na Slovensku však iba omieľali propagandistické (nepravdivé) tvrdenia o náraste rozpočtov v školstve a zdravotníctve.

Takže pozrime sa na „tvrdé dáta“:   Podľa  zákona č. 468/2019, aktualizovaného v auguste 2020 sú výdaje Ministerstva obrany plánované na rok 2020 vo výške 1,608 mld Eur ale nový rozpočet na rok 2021 je  vyšší o viac ako 29% ( v schválenom rozpočte 2021 je 2,076 mld.!) Na školstvo v roku 2020 išlo 1.581 mld a na rok 2021 je schválených – 2,6%  (v schválenom rozpočte je na školstvo vyčlenených 1.540 mld).

Matovičova vláda, v našej banánovej republike, plánuje zrejme koranovírusy izolovať náletmi amerických stíhačiek a „plošné očkovanie“ nahradiť plošnými bombardovaním americkými helikoptérami. Zrejme aj preto končí civilné letisko Sliač a buduje sa letecká základňa NATO pod americkým velením….(Američania majú výborné skúsenosti s pandémiou- sú najhorší na svete…)

Keď som v roku 1992 pôsobil, ako parlamentný spravodajca, veľmi ma rozčúlil český (vtedy ešte, nie príliš známy) novinár V. Moravec, keď komentoval vznik Slovenskej republiky, slovami: „…tak máme nový bantustan…“ Asi som si nevedel pripustiť, že Slovensko môžu riadiť (a reprezentovať) také politické kreatúry, ako Dzurinda, Radičová či nateraz Matovič.

Nie sme len obeťami zvrhlých chúťok libertaniánskych experimentátorov a ambicióznych mladíkov amerických inštitútov, ale- čo je najhoršie- aj kolaborantskej reprezentácie- renegátov. Politická filozofia renegátov je jednoduchá: svoje funkcie si zaisťujú iniciatívnymi hlúposťami, aj nad rámec zahraničných pokynov.

No, a to je primárny znak banánových, bábkových  režimov.